Servicii de revitalizare parchet

Seriozitate Profesionalism Rezultate garantate

Apelati cu incredere la serviciile noastre.

Mai multe detalii

Parchetul prinde Viata stralucire culoare

Aflati de ce trebuie sa apelati la serviciile unor profesionisti

Mai multe detalii

Despre noi

Bella Parchet vine in intampinarea dumneavoastra cu o experienta de peste 20 de ani si ofera servicii complete de montare, reconditionare, lacuire si raschetare parchet. Oferim si consultanta clientilor care vor sa faca cea mai buna alegere atunci cand isi monteaza in locuinta sau birou un nou tip de parchet. Ii ajutam si sa ia cea mai buna decizie atunci cand nu sunt hotarati daca ar trebui sa reconditioneze vechiul tip de parchet sau sa puna unul nou.

Suntem specialisti recunoscuti pe piata serviciilor prestate pe parchet masiv in Bucuresti si nu numai. Expertii Bella Parchet lucreaza de mai multi ani inclusiv in mari orase si tari europene. Cateva exemple de state in care activam ar fi Grecia, Italia si Monaco. Clientii din Bucuresti, judetul Ilfov si din toate orasele Romaniei pot apela cu incredere la serviciile noastre.

Parchetul masiv merita toata atentia si adesea poate fi readus la o stare foarte buna atunci cand este reconditionat de experti, folosindu-se cele mai bune solutii si echipamente profesionale. Cu timpul, ne-am diversificat si perfectionat gama de servicii oferite clientilor nostri si am reusit sa ii multumim pe toti prin ceea ce am facut. Avem o echipa numeroasa, tanara si plina de entuziasm, care raspunde prompt oricarei solicitari.

Totul este executat cu responsabilitate maxima si grija acordata confortului clientilor nostri. Garantam un raport calitate-pret foarte bun, asiguram fiecare serviciu fara a crea vreun disconfort acolo unde mergem si ne ocupam de absolut totul pentru ca spatiul de lucru sa ramana curat in timpul si dupa executarea operatiunilor de raschetare, lacuire, reconditionare sau montare a parchetului.

Lucram cu eficienta maxima si putem asigura raschetarea a 40 m² / zi in cele mai bune conditii calitative. Masinile pe care le avem in dotare sunt profesionale, de provenienta nemteasca si suedeza. Astfel, echipamentul special aspira imediat praful si rumegusul ce rezulta in urma raschetarii parchetului, fara ca acestea sa se raspandeasca prin restul incaperii.