Servicii de revitalizare parchet

Seriozitate Profesionalism Rezultate garantate

Apelati cu incredere la serviciile noastre.

Mai multe detalii

Parchetul prinde Viata stralucire culoare

Aflati de ce trebuie sa apelati la serviciile unor profesionisti

Mai multe detalii

Servicii

Bella Parchet ofera tuturor clientilor, atat din tara, cat si din strainatate, o gama completa de servicii in domeniul montarii, intretinerii si reconditionarii parchetului. Garantam cea mai buna calitate pentru urmatoarele servicii:

  • Montare parchet de orice tip
  • Raschetare 
  • Reconditionare 
  • Lacuire
  • Modificare, ajustare sau inlocuire parchet

In plus, asiguram consultanta pentru identificarea tipului de parchet pe care doriti sa il achizitionati. Va punem la dispozitie o intreaga gama de produse profesionale de intretinere parchet. Cu ajutorul lor, veti prelungi durata de viata a parchetului din casa sau biroul dumneavoastra. Raschetarea, reconditionarea sau lacuirea parchetului se face respectandu-se anumite etape obligatorii de la care nu ne abatem absolut deloc.

Acestea presupun chituire, slefuire (in mai multe etape), raschetare si aplicarea repetata a unor grunduri si lacuri speciale care vor proteja parchetul masiv, in timp, impotriva factorilor ce i-ar putea afecta integritatea si stralucirea. Toate aceste servicii sunt prestate la cel mai bun pret de pe piata, fara costuri ascunse si in conditii de transparenta maxima.


De ce sa alegeti serviciile noastre

Raport execelent calitate-pret

Va oferim numeroase motive pentru care trebuie sa alegeti serviciile noastre. In primul rand, raportul nostru calitate pret este cel mai bun de pe piata. Lucram exclusiv cu cele mai bune masini si folosim solutii de top pentru a da parchetului o a doua viata.

Venim oriunde este nevoie!

Angajatii nostri sunt cei mai buni in domeniu, experienta de peste 20 de ani acumulata de Bella Parchet fiind o marturie a seriozitatii si priceperii de care dam dovada zi de zi in lucrul cu parchetul. Ne putem deplasa la orice adresa din Bucuresti si din orasele tarii noastre, dar si in strainatate, pentru lucrari de complexitate mai mare.

Echipamente profesionale de top

Oferim servicii cu consumabile incluse. Masinile noastre profesionale folosite pentru raschetare, slefuire si reconditionare parchet sunt dintre cele mai bune. In plus, datorita tehnologiei avansate, nu lasam in urma praf sau rumegus.

Consultanta de la experti in domeniu

Va oferim consultanta fara a avea pretentia sa lucrati cu noi in continuare. Deplasarea la domiciliul clientului pentru constatare, evaluare si oferta este de 200 de lei, care se scade din factura finala (daca lucrarea va fi efectuata de firma noastra). Suntem bucurosi sa va fim alaturi in momentele importante in care luati decizii majore pentru locuinta dumneavoastra. Va putem ajuta sa gasiti cele mai bune solutii pentru inlocuirea, raschetarea sau reconditionarea parchetului din lemn masiv.